top of page

Disctinct Disc Golf 

Wij van Disctinct hebben een gezamenlijke hobby, liefde, passie voor disc golf. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat deze sport een enorme potentie heeft in Nederland en omstreken. Door middel van deze passie en overtuiging willen we disc golf dan ook toegankelijk maken voor iedereen. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren speelt, Disc Golf is geschikt voor iedereen. 

Met onze winkel willen we het aanbod van Disc Golf in Nederland uitbreiden en bekender maken. In onze Disc Golf winkel bieden we nu Discraft en Kastaplast discs aan. Het is mogelijk om online te bestellen of om persoonlijk langs te komen in onze winkel op afspraak. We beschikken ook over een prive course van 9 holes, hier kun je direct je schijven uitproberen.

Op het moment bieden wij discs van Discraft en Kastaplast aan in onze winkel. Wij denken dat dit een mooie combinatie is van twee hele verschillende merken. Discraft is een van de grootste brands in de disc golf wereld met een enorme selectie aan schijven. Daarnaast bieden ze veel verschillende varianten aan en hebben vaak special releases. 

Daartegenover staat dan weer Kastaplast. Kastaplast is een vrij nieuwe brand uit Zweden, dat enorm groeit. Vergeleken met Discraft houdt Kastaplast van wat ze aanbieden heel clean en eenvoudig. Kastaplast biedt een overzichtelijk aanbod aan met genoeg keuze en is altijd kwalitatief hoogstaand. 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

info@disctinct.nl

bottom of page